Atyla

Deze prachtige Spaanse schoener biedt alles, van jeugdontwikkeling op zee tot zakelijke gastvrijheid in de haven!
Haar reisroute ziet haar vaak tijdens het zomerseizoen een aantal internationale evenementen bijwonen, waaronder de vele races en regatta’s die worden georganiseerd door Sail Training International.
Als je op zoek bent naar een horecagelegenheid met een Spaans tintje, dan raden we je ten zeerste aan om voor ATYLA te kiezen, met de belofte dat hun Paella en Tapas niet zullen teleurstellen!

ATYLA Ship biedt mensen van 15-25 jaar een ervaring die bekend staat als ‘Sail Training’, een cursus in persoonlijke en professionele ontwikkeling die wordt verdedigd door jeugdorganisaties, multinationale ondernemingen en zelfs marines van over de hele wereld.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie. Voor regelmatige updates kun je ze volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

Class: Class B

Rig: 2 Masted Staysail Schooner

Launched: 1984

Flag: Vanuatu

Length: 31M

Sail Area

Home Port: Bilbao

Belem

Begonnen als een vrachtschip dat suiker vervoerde uit West-Indië en cacao en koffie uit Brazilië en Frans-Guyana naar Nantes in Frankrijk, is het grote schip Belem nu meer dan 120 jaar oud.

Haar geschiedenis kent veel hoogtepunten. In 1914 werd ze gekocht om een ​​privéjacht te worden voor Hugh Grosvenor, 2de hertog van Westminster (die haar Fantôme II noemde) en in 1922 werd ze gekocht door de bierbaron Sir Arthur Ernest Guinness, die op dat moment Commodore was van de Royal St. George Yacht Club in Kingstown, Ierland. Minder dan een jaar na zijn aankoop nam Sir Author Belem met zijn drie dochters mee op een wereldreis over zeven zeeën.

In 1951 werd ze verkocht aan de Veneziaanse graaf Vittorio Cini die haar omgedoopt tot Giorgio Cini (naar zijn overleden zoon). Onder de eigendom van Vittorio werd Giorgio Cini omgebouwd tot een barkentijn en tot 1965 gebruikt voor zeiltraining, waarna werd besloten dat ze vanwege haar leeftijd niet meer geschikt was voor gebruik.

Zeven jaar later begon de Italiaanse Caribinieri het schip om te bouwen tot een barkentuig, maar het zou eigendom worden van de scheepswerf als ze het zich niet langer konden veroorloven om door te gaan. Ze werd uiteindelijk opnieuw opgetuigd tot een bark in 1976 en na een volledige restauratie in haar oorspronkelijke staat werd ze later in januari 1979 teruggebracht naar haar thuishaven Nantes als Belem.

Sindsdien heeft Belem Sail Training-mogelijkheden geboden aan meer dan 50.000 mensen terwijl ze optrad als ambassadeur voor haar land en een zeilmuseum dat meer dan 40.000 bezoekers per jaar trekt in verschillende havens in haar thuisland en de wereld. In 1984 werd Belem officieel geregistreerd als historisch monument in Frankrijk.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie. Voor regelmatige updates kun je ze volgen op Facebook, Instagram, Twitter of YouTube.

Class: Class A

Rig: 3 Masted Barque

Launched: 1896

Flag: France

Length: 65M

Sail Area:

Home Port: Brest, France

Previous Names
Fantome II (1922)
Giorgio Cini (1951)
Belem (1979)

 

Bessie Ellen

Een historische zeilketch uit het Westland, nu meer dan 100 jaar oud.
Deze historische zeilketch is nu meer dan 111 jaar oud en blijft door heel Europa reizen en biedt praktische traditionele zeilvakanties, avontuurlijke training en toegang tot vele internationale festivals. We zijn onlangs aan boord geweest en moeten zeggen, ze heeft een prachtig interieur en een fijne bemanning, dus je zult je zeker thuis voelen aan boord!
Bessie Ellen is beschikbaar voor een scala aan zakelijke kansen, van gastvrijheid in de haven tot teambuilding dagzeilen en reizen, u zult zeker iets vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie. Voor regelmatige updates kun je ze volgen op Facebook of Twitter.

Class: Class B

Rig: Ketch

Launched: 1904

Flag: United Kingdom

Length:

Sail Area:

Home Port: Plymouth, England

Bill of Rights

South Bayfront Sailing Association is verheugd een van de mooiste schoeners ter wereld te hebben. De Bill Of Rights werd in 1971 gebouwd door Joseph Davis in de Harvey Gamage Boatyard in Bristol, Maine. Ze is ontworpen door McCurdy en Rhodes die haar hebben gemodelleerd naar een prachtige schoener uit de negentiende eeuw.

Van 1971 tot 1997 sierde de Bill of Rights de wateren van New England.
In 1998 zeilde ze 5700 zeemijl naar haar huis in Zuid-Californië, waar ze met succes een geweldige leeromgeving heeft geboden aan duizenden jonge studenten en deelnemers aan het programma. Tegenwoordig ligt de Bill of Rights afgemeerd in de haven van Chula Vista en wordt deze omringd door het nationale zeereservaat van San Diego Bay.

De schoener is beschikbaar voor educatieve dagcruises op het water en voor avonturen op het water.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie. Voor regelmatige updates kun je ze volgen op Facebook.

Class: Class B

Rig: 2 Masted Gaff Rigged

Launched: 1971

Flag: US

Length: 136Ft

Sail Area: 3600Ft

Home Port: Cula Vista, California USA

Member of South Bayfront Sailing

Blue Clipper

Tall ship Blue Clipper, de nieuwste toevoeging aan de MAYBE Sailing vloot!

Tall Ship Blue Clipper heeft de capaciteit voor 20 stagiaires / gasten in uitgebreide comfortabele accommodatie. Er zijn 7 tweepersoonshutten met ensuite badkamers, een hut met 6 slaapplaatsen en bemanningsverblijven. Er zijn twee grote salonruimtes die licht en luchtig zijn, geweldige plekken om te ontspannen met een goed boek uit de uitgebreide bibliotheek.

Er is een grote kombuis, airconditioning om warme zomerdagen comfortabel te maken en verwarming voor de koudere winterdagen. Er zijn voldoende zitjes aan dek om te ontspannen.
Bezoek hun officiële website voor meer informatie.

Class: Class B

Rig: Schooner

Launched: 1991

Flag:

Length: 38M

Sail Area: 675M

Home Port:

Member of ASTO (UK Sail Training)
Member of Maybe Sailing

Bowdoin

Schoener Bowdoin is gebouwd voor Arctische verkenning en doet nu dienst als zeilopleidingsschip.

Bowdoin is rijk aan geschiedenis en werd oorspronkelijk in 1921 in opdracht van ontdekkingsreiziger Donald B. MacMillan gemaakt voor Arctische verkenning. MacMillan verkocht Bowdoin aan de Amerikaanse marine voor gebruik in de Tweede Wereldoorlog tijdens de Groenlandse Patrouille. Na de Tweede Wereldoorlog kocht MacMillan het schip terug voor $ 3.000 en bleef het nog negen jaar rond Groenland zeilen. Bowdoin heeft bijna 30 reizen boven de poolcirkel gemaakt, waarvan 25 vóór 1955 onder het bevel van kapitein MacMillan.

Na de pensionering van MacMillan was de boot tot 1988 eigendom van de Schooner Bowdoin Association, toen de Maine Maritime Academy (MMA), een openbare gemengde school in de kustplaats Castine, Maine, VS, het schip kocht om studenten op te leiden.

Bowdoin is het vlaggenschip van het Vessel Operations and Technology Program van de Maine Maritime Academy en het officiële schip van de staat Maine. Elke zomer volgt de Bowdoin cursussen van Academiestudenten op en neer langs de oostkust, en ze brengt de herfst door met dagzeilen en weekendtrips vanaf de waterkant van MMA in Castine.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie. Voor regelmatige updates kun je ze volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

Class: Class B

Rig: Gaff Rigged Schooner

Launched: 1921

Flag: USA

Length: 

Sail Area:

Home Port: Castine, Maine, USA

Member of Tall Ships America

 

Capitan Miranda

Capitán Miranda, een Sail Training Tall Ship, geëxploiteerd door de Uruguayaanse marine

Oorspronkelijk gebouwd als een onderzoeksschip voor de Uruguayaanse marine, heeft Capitán Miranda vele decennia van succesvolle dienst meegemaakt totdat ze uiteindelijk in 1977 een schoenertuig kreeg en een nieuw doel als zeilopleidingsschip. In 1988 voltooide ze haar inaugurele omvaart (het duurde 355 dagen), en werd het eerste schip ooit van de Uruguayaanse marine dat dit deed. Als onderdeel van die reis woonde ze de Australische Bicentennial-vieringen in Sydney bij, waar ze een race won waaraan veel andere marineschepen deelnamen.

Wist u? Veel marines van over de hele wereld gebruiken grote schepen zoals Capitán Miranda om hun cadetten te laten kennismaken met een ervaring die bekend staat als ‘Sail Training’, een cursus in persoonlijke en professionele ontwikkeling die wereldwijd wordt verdedigd vanwege zijn effectiviteit bij het ontwikkelen van sleutelvaardigheden op het gebied van leiderschap, teamwerk en meer.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie.

Class: Class A

Rig: 3 Masted Schooner

Launched: 1930

Flag: Uruguay

Length:

Sail Area:

Home Port: Montevideo

Member of Tall Ships America

Website: https://www.capitanmiranda.org.uy/

ZOEK: https://www.youtube.com/results?search_query=capitan+miranda

EIGEN YOUTUBE KANAAL:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

TWITTER:

Christian Radich

Christian Radich, een klasse A groot schip dat wordt gebruikt voor zeiltraining

Gebouwd in 1937 als een opleidingsschip voor de Noorse koopvaardij, diende het volgetuigde tallship Christian Radich vele jaren voordat het uiteindelijk werd omgebouwd voor gebruik als zeilopleidings- en charterschip in 1999. Sindsdien heeft ze een sterke reputatie opgebouwd met succes in de jaarlijkse Tall Ships Races en Regatta’s van Sail Training International, met op elk moment bemand door maximaal 80 stagiaires van over de hele wereld die misschien nog nooit eerder hebben gevaren.

Christian Radich biedt een ervaring die bekend staat als ‘Sail Training’, een cursus in persoonlijke en professionele ontwikkeling die wordt gesteund door jongerenorganisaties, multinationale ondernemingen en zelfs marines van over de hele wereld.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie. Voor regelmatige updates kun je ze volgen op Facebook.

Class: Class A

Rig: Full-Rigged Ship

Launched: 1937

Flag: Norway

Length: 62,5M

Sail Area:

Home Port: Oslo, Norway

Member of Tall Ships America

Cisne Branco

Cisne Branco, een zeilschip dat wordt geëxploiteerd door de Braziliaanse marine

Cisne Branco is een groot zeilschip dat wordt geëxploiteerd door de Braziliaanse marine. Ze werd gelanceerd in 2000 om de 500ste verjaardag van de ontdekking van Brazilië te vieren en heeft sindsdien deelgenomen aan vele grote internationale zeilschepenevenementen zoals L’Armada Rouen (in 2003, 2008 en 2013) en Velas SudAmerica in 2010, waarbij ze zowel de Braziliaanse marine en de cultuur van Brazilië op een echt internationaal toneel.

Wist u? Veel marines van over de hele wereld gebruiken grote schepen zoals Cisne Branco om hun cadetten bloot te stellen aan een ervaring die bekend staat als ‘Sail Training’, een cursus in persoonlijke en professionele ontwikkeling die wereldwijd wordt verdedigd vanwege zijn effectiviteit bij het ontwikkelen van sleutelvaardigheden op het gebied van leiderschap, teamwerk en meer.

We hebben nog geen officiële website gevonden voor dit tallship, maar zullen hier een link publiceren zodra deze beschikbaar is.

Class: Class A

Rig: Full-Rigged Ship

Launched: 1999

Flag: Brazil

Length:

Sail Area:

Home Port:

Member of Tall Ships America

Website:

ZOEK: https://www.youtube.com/results?search_query=cisne+branco+ship

EIGEN YOUTUBE KANAAL:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

TWITTER:

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE